x

Nye navne til Skive Festival

Nye navne til Skive Festival

Det hedengangne Skive Beach Party - det nuværende Skive Festival - har indtil nu offentliggjort navne som Green Day, The Raveonettes og The Rumour Said Fire til sommerens program, og nu er de klar med en håndfuld nye navne.

Denne gang har festivalen føjet det eksplosive punk/rock-band Rise Against til programmet, som sidst gæstede Danmark 2009, da de spillede koncert i Store Vega.

Derudover pryder tre nye danske bands programmet, heriblandt bandet med den kvindelige forsanger Mette Lindberg, som er indehaver af den meget karakteristiske og forførende stemme, som man kender fra hittene "Around The Bend" og "Golden Age". Her er naturligvis tale om popgruppen The Asteroids Galaxy Tour, der gæster festivalen sammen med elektropopbandet When Saints Go Machine og rapperen Negash Ali.

Har man lyst til indflydelse i forhold til Skive Festivals program anno 2010, kan man give sit besyv med på festivalens Facebook-side, hvor der føres heftige diskussioner omkring hvilke bands, der bør gæste Skive til sommer.

Skive Festival løber af stabelen på strandtangen i Skive fra den 2. til den 5. juni. Billetter til arrangementet kan købes via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA