x

Janet Jackson tager ansvar for bryst-flash og beklager

Janet Jackson tager ansvar for bryst-flash og beklager

Janet Jackson er nu kommet med en officiel udtalelse efter hendes fremvisning af sit ene bryst til 72.000 tilskuere og ca. 800 millioner tv-seere i søndags ved hendes og Justin Timberlakes optræden i halvlegen ved finalen i amerikansk fodbold, også kendt som Super Bowl, i Houston, Texas.

"Beslutningen om at hive i mit kostume var taget efter de afsluttende prøver. MTV (som producerede indslaget, red.) var helt uvidende om det. Det var ikke min intention, at det skulle gå som langt, som det gik. Jeg undskylder over for alle, der tog anstød af det – inklusive publikum, MTV, CBS (som producerede hele kamp-transmissionen, red.) og National Football Leauge," siger Jackson, som dermed indrømmer, at hun og Justin selv fandt på indslaget, hvor Justin i sangen "Rock Your Body" hev ned i Janets læder-outfit, så hendes højre bryst blev blottet helt. Brystet var i øvrigt delvist dækket af et smykke, hvilket virker lidt pudsigt, nu det hele var så spontant ... Om end Janet unægteligt så overrasket ud.

Både MTV, CBS og Justin Timberlake har tidligere beklaget episoden. En repræsentant for MTV udtalte i aftes, at "vi vil fortsætte med at undersøge de nærmere omstædigheder omkring hændelsen." Hvad dette nærmere går ud på, melder historien dog ikke noget om.

Super Bowl er med de ca. 800 millioner tv-seere på verdensplan et af de mest sete tv-programmer overhovedet.

Jacksons udtalelse figurerer endnu ikke på hendes officielle hjemmeside – som i går i øvrigt var midlertidigt nede pga. overbelastning af besøgende – der til gengæld skriver følgende i forbindelse med hendes nye single, "Just A Little While": "Sangen kommer samtidig med Janets triumferende tilbagevenden til spotlightet ved Super Bowl, hvor hun var hovednavn ved det spektakulære halvlegs-show." Så er der ikke sagt for meget...

"Just A Little While" er forløberen til Janet Jacksons kommende, ottende studiealbum "Damita Jo", der er på gaden 30. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA