x

Stolenwatch får pladekontrakt

Stolenwatch får pladekontrakt

Bandet Stolenwatch blev præsenteret for det danske rockpublikum som opvarmningsnavn for Magtens Korridorer til en stribe koncerter i efteråret 2009, og nu følges der op med en albumudgivelse til april. Det kommende album har fået titlen "The Singles".

Radiolyttere vil dog sikkert også kunne nikke genkendende til balladen "Flowers Come And Go", der har roteret flittigt på P4. Sangen er hentet fra bandets ep, der udkom på eget label i starten af 2009. Men nu er det altså blevet tid til at udsende en fuldlængde udgivelse, hvilket vil ske på Tactic Records, der tidligere har udsendt plader med Decorate. Decorate., Death To Frank Ziyanak, Lily Electric, Ibrahim Electric og Viva Vertigo.

Om samarbejdet med pladeselskabet siger sanger og bassist i Stolenwatch, Bo Bech Christensen, i en pressemeddelelse:

"Debutalbummet er vores forsøg på at gøre skæve idéer og legesyge i øvelokalet til strukturerede, tilgængelige og imødekommende sange, der repræsenterer spændvidden i vores musikalske udfoldelser. Med samarbejdet med Tactic Records er vi nu sikre på, at vores musik bliver tilgængelig for de danske musikforbrugere".

Stolenwatch udsender albummet "The Singles" 26. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA