x

Rick Rubin producerer Adele

Rick Rubin producerer Adele

Den engelske sangerinde Adele havde stor succes med debutalbummet "19", og derfor er der naturligvis visse forventninger til den opfølgende udgivelse. Det virker dog, som om sangerinden er i ganske gode hænder, da det nu viser sig, at hun har hyret Rick Rubin til at producere sit næste album.

Afsløringen kommer dog ikke fra Adele selv, men derimod fra produceren Paul Epworth, der har stået bag plader med Maxïmo Park, Bloc Party, The Futureheads, Jack Peñate og Kate Nash. I et interview med BBC 6 forklarede han nemlig forleden, at hans bidrag til det kommende Adele-album ikke kommer i form af produktionsarbejde, men at han i stedet skal skrive sange til pladen.

Selvom Epworth er bedst kendt som producer, har han tidligere skrevet sange til eller sammen med Florence And The Machine, Kate Nash, Sam Sparro, Annie og Jack Peñate, så også her er Adele altså i gode hænder.

Men det er trods alt lidt mere af et scoop, at den nu 21-årige sangerinde har fået Rick Rubin til at producere album nummer to. Rubins referencer er for mange at nævne her, men den langskæggede herre har været inde over alt fra RUN DMC og Red Hot Chili Peppers til Metallica og Johnny Cash og har millionvis af solgte plader på samvittigheden.

Det er tidligere kommet frem, at Adele også har været i studiet med Jack White, så det lyder, som om der er noget at se frem til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA