x

Nephew vælger norsk opvarmningsnavn

Nephew vælger norsk opvarmningsnavn

Nephew skal i denne uge spille til den norske by:Larm-festival, og i den forbindelse havde de igangsat en konkurrence for at finde et interessant norsk navn, der kunne indgå i et samarbejde med bandet. Det udvalgte navn ville også blive tilbudt muligheden for at spille opvarmningsjobs for Nephew i KB Hallen, og nu har by:Larm offentliggjort, at valget er faldet på den norske sangerinde Karin Park.

Den norske sangskriver har udgivet tre fuldlængde udgivelser, og efter udgivelsen af debutalbummet "Superworldunknown" blev hun i 2003 nomineret i kategorierne Årets Nykommer og Kvindelig Popsolist til Spelleman Prisen.

Karin Park blev udvalgt ud af mere end 100 ansøgende norske artister, hvilket i første omgang betyder, at hun skal optræde sammen med Nephew, når de lørdag nat skal give koncert til by:Larm. Hvad de skal lave sammen vides endnu ikke, men det ligger dog fast, at hun også vil være at finde i KB Hallen sammen med sit band, når der skal varmes op til to af de udsolgte koncerter, hvilket dermed vil eksponere den norske sangskriver for tusindvis af danske koncertgængere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA