Nyhed

Nephew vælger norsk opvarmningsnavn

Ud af mere end 100 norske navne valgte Nephew Karin Park til at varme op til to af koncerterne i KB Hallen

Nephew skal i denne uge spille til den norske by:Larm-festival, og i den forbindelse havde de igangsat en konkurrence for at finde et interessant norsk navn, der kunne indgå i et samarbejde med bandet. Det udvalgte navn ville også blive tilbudt muligheden for at spille opvarmningsjobs for Nephew i KB Hallen, og nu har by:Larm offentliggjort, at valget er faldet på den norske sangerinde Karin Park.

Den norske sangskriver har udgivet tre fuldlængde udgivelser, og efter udgivelsen af debutalbummet "Superworldunknown" blev hun i 2003 nomineret i kategorierne Årets Nykommer og Kvindelig Popsolist til Spelleman Prisen.

Karin Park blev udvalgt ud af mere end 100 ansøgende norske artister, hvilket i første omgang betyder, at hun skal optræde sammen med Nephew, når de lørdag nat skal give koncert til by:Larm. Hvad de skal lave sammen vides endnu ikke, men det ligger dog fast, at hun også vil være at finde i KB Hallen sammen med sit band, når der skal varmes op til to af de udsolgte koncerter, hvilket dermed vil eksponere den norske sangskriver for tusindvis af danske koncertgængere.


ANNONCE