x

Sade går ind i top fem

Sade går ind i top fem

Det er ti år siden den engelske gruppe Sade sidst udsendte et nyt album, men nu er de tilbage med "Soldier Of Love", som i denne uge debuterer på fjerdepladsen på den danske albumhitliste. Dermed er de den højest placerede nyhed på denne uges liste.

Gruppen, der i 80'erne hittede med sange som "Smooth Operator" og "Your Love Is King", kunne dog ikke nappe førstepladsen foran udgivelsen "Dansk Melodi Grand Prix 2010", der efter at have ligget på femtepladsen i sidste uge, i denne uge er kravlet helt til tops.

Dermed forviser de i samme omgang Kashmir til andenpladsen, hvor de ligger foran Rasmus Seebach på tredjepladsen. Sidste navn i top fem er The Rumour Said Fire, der holder sig i toppen med deres ep "The Life And Death Of A Male Body".

Umiddelbart under dem finder vi endnu en nyhed i form af albummet "Heligoland" fra Massive Attack. Også her er der tale om et comeback-album, der har været syv år undervejs, og som er sidste nyhed i top ti.

Der er dog yderligere to nyheder mere i top tyve, der kommer fra de danske sangerinder Fallulah og Annika Aakjær. Førstnævnte har netop udsendt debutalbummet "The Black Cat Neighbourhood", der i denne uge lander på en 17. plads, og to pladser under hende finder vi det andet album fra Annika Aakjær, der bærer titlen "Missionær".

Sidste nyhed på denne uges liste er også dansk og kommer fra gruppen Under Byen. De er aktuelle med albummet "Alt Er Tabt", der i denne uge debuterer på en 23. plads på den danske albumhitliste.

Hele hitlisten kan ses hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA