Nyhed

Sade er tilbage med rørende nummer

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den nye single "The Big Unknown" fra Sade vil fungere på soundtracket til den nye Steven McQueen-film, Widows

Det britiske band med den karismatiske sanger og sangskriver Sade Adu i front giver endnu en forsmag på deres kommende syvende studiealbum, der vil være gruppens første udgivelse i otte år. "The Big Unknown er et rørende, sorgfuldt nummer, der med en lige så rørende lyric video med klips fra Widows, beskriver sorg, længsel og tab. 

LÆS OGSÅ: Sade arbejder på nyt kommende album

"Det har været en ære at arbejde sammen med en så stor legende", har filminstruktør Steven McQueen udtalt om Sades bidrag til Widows. Filmen har premiere i USA på fredag, den 16. november, og filmens musik er komponeret af den særdeles erfarne filmkomponist Hans Zimmer. 

Grammy-vindende Sade udgav tidligere på året singlen "Flower of the Universe", der var gruppens første single i syv år og medvirkede på soundtracket til Disneyfimen A Wrinkle in Time. 

Der er endnu ikke blevet offentliggjort en udgivelsesdato på det kommende album, der vil efterfølge gruppens sidste album Soldier of Love, som i forbindelse med sin udgivelse tilbage i 2010 fik tre stjerner i GAFFA. 

LÆS OGSÅ: GALLERI: Klassiske albumcovers - med et twist

Hør Sades nye rørende single "The Big Unknown" her: