x

Nyt MTV-program med fokus på det alternative

Nyt MTV-program med fokus på det alternative

På søndag 15. februar får et nyt MTV Nordic-program premiere. "This Is Our Music" hedder det, opkaldt efter den hedengangne amerikanske støjrockgruppe Galaxy 500’s 1990-album, og udsendelsen vil fokusere på det alternative musikmiljø inden for alle genrer.

Tilrettelæggerne har hyret reportere med tjek på indie-musikken, bl.a. Bob Hund/Bergman Rock-manager Marcus Törnkrantz og Johan Jacobsson, redaktør for det svenske musikblad Sonic, der vil tjekke det uafhængige musikmiljø ud i byer som Oslo, Helsinki, Glasgow, Brighton, Amsterdam, London, Chicago, New York, San Francisco og det skokske område Fife. Der er også planer om senere at komme til bl.a. København.

Første udsendelse fra Skotland
– Det gennemgående tema er "anderledes musik anderledes steder", siger værten Lars Beckung til GAFFA.dk og uddyber:

– Der er så meget god musik, der aldrig kommer frem i lyset, og den har vi forsøgt at finde ved at drage ud med nogle reportere, der arbejder dedikeret med den alternative musik, og opsøge den i alle mulige afkroge, på spillesteder, pladeselskaber, i øvelokaler, på klubber og meget mere.

I første udsendelse er This Is Our Music i det skotske område Fife, hvor de har besøgt pladeselskabet Fence, der især udgiver såkaldt new folk med navne som Pip Dylan og U.N.P.O.C. Herefter går turen til New York, hvor programmet har talt med bl.a. Zeena Parkins, harpenist for Björk.

Læs mere på http://www.thisisourmusic.tv


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA