x

Auditorium lancerer debutanter til lavpris

Auditorium lancerer debutanter til lavpris

Billede: Lilja Bro

I dag udkommer Speaker Bite Me-sangeren og -guitaristen Martin Ryums solodebut "Uden Garanti", der har fået fornemme anmeldelser. Står du og overvejer at købe cd’en, lancerer Ryums pladeselskab, Nikolaj Nørlunds Auditorium, endnu et håndfast argument: Albummet koster nemlig kun omkring 100 kroner, en ny politik for debutanter på selskabet, forklarer Nikolaj Nørlund til GAFFA.dk:

– Vi synes, det er godt at give folk mulighed for at kunne tage en chance med noget musik, de ikke kender. På en lidt impulsagtig måde. Og samtidig giver det forhåbentlig debutanten mulighed for at præsentere sig for nogle flere. Og så er alle glade, siger Nørlund og fortæller videre, at han regner med, at det bliver Auditoriums prispolitik fremover for debutanter.

Auditorium har dog ikke flere debutanter lige om hjørnet, men måske kommer der noget nyt i årets anden halvdel. Til gengæld udsender selskabet i slutningen af marts opfølgeren til Lise Westzynthius’ debut "Heavy Dream" fra 2002, "Rock, You Can Fly", produceret af engelske Ian Caple, der bl.a. har produceret for Stina Nordenstam og Tindersticks.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA