x

Efterklang, Kashmir og mange andre til SXSW

Efterklang, Kashmir og mange andre til SXSW

Branchefestivalen South By Southwest (SXSW) finder hvert år sted i Texas' hovedstad, Austin, og i løbet af de fire dage, festivalen varer, bliver det som regel til 1400 optrædener for nye og gamle bands. I marts i år, er der officielt blevet booket 1800 acts, og blandt dem, finder vi en lille skare af danske grupper, der skal spille den gigantiske festival op. Det drejer sig om blandt andet om Efterklang (billedet), Kashmir, Choir Of Young Believers og WhoMade Who.

Også Slaraffenland er sat på programmet, og dermed er det fjerde gang, at gruppen besøger festivalen i Texas. Det danske band nøjes dog ikke med at give en koncert; de står også i spidsen for festivalens Danish Dynamite Day Party. Den slagkraftige titel dækker over netop den mini-scene, der er helliget dansk musik, og hvor 14 af de 16 danske bands i løbet af en enkelt dag skal nå ud over scenekanten til både publikum og de mange branchefolk.

SXSW spænder fra d. 17. - 21. marts, Danish Dynamite Day Party løber af tablen d. 19 marts, og man kan finde en komplet oversigt over de danske live-navne på arrangementets webside.

Udover de danske navne kan man på festivalen i år også opleve Frightened Rabbit, The xx, Cymbals Eat Guitars, Hole, Cheap Trick, Motörhead, Freelance Whales, Midlake, Rival Schools, Stone og Temple Pilots.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA