x

Alphabeat remixer Lady Gaga

Alphabeat remixer Lady Gaga

Der har været en hype uden lige omkring singlen "Telephone", som Lady Gaga har lavet i samarbejde med Beyoncé Knowles, og den tilhørende ni minutter lange musikvideo. Tilsvarende er der nu kommet opmærksomhed på selve musikken, og der er i skrivende stund hele ti officielle remixes af "Telephone" på banen, heriblandt et af danske Alphabeat, der var med som opvarmning på Gagas netop afsluttede Europaturné.

De mange remixes skal naturligvis ikke gå til spilde kommercielt, så derfor udgives ni af dem nu på en maxi-single med titlen "Telephone The Remixes", kun med de forskellige mix. Singlen udkommer ikke fysisk herhjemme, men vil kunne erhverves via Amazon.co.uk fra tirsdag den 30. marts, eller via iTunes, hvor den har været i salg siden starten af marts. Vil man gerne høre numrene, før man køber dem, er det bare at smutte ind forbi YouTube, hvor de alle er lagt ud.

Den officielle "Telephone" er udkommet i fysisk form i dag 15. marts i England, og her er Alphabeat-remixet med som b-side. Alphabeat har i øvrigt haft gang i et andet lille Lady Gaga-projekt, i forbindelse med at de udgiver deres andet album i Storbritannien. De har nemlig lavet et mashup af Gagas to hits "Bad Romance" og "Telephone", som de har kaldt "Alphamonstermash", og som den britiske musikside Popjustice.com var så begejstrede for, at de gjorde det til deres "Song Of The Day".

"Alphamonstermash" ligger lige nu som gratis download på Amazon.co.uk, men dog kun i en begrænset periode.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA