x

U2 udgiver remix-album på vinyl

U2 udgiver remix-album på vinyl

Det nye remix- og opsamlingsalbum "Artificial Horizon" udkom som cd i begrænset oplag mandag den 8. marts, og indeholder tretten af U2's sange, der er taget under kærlig behandling af en række store kunstnere. Nu er der så lavet en version for vinyl-entusiaster, en tripple-lp i lilla. Både cd og lp'er kan kun erhverves, hvis man er medlem af U2's fanklub, og lp'en er ydermere kun i salg indtil fredag den 14. maj.

Blandt de kunstnere, der har sat deres fingeraftryk på U2's materiale, finder vi Hot Chip, Fish Out Of Water, Justice og Nine Inch Nails-manden Trent Reznor, der har prøvet kræfter med henholdsvis "City Of Blinding Lights", "Get On Your Boots" (både FOOW og Justice), og "Vertigo". Der er i alt mere end 60 minutters underholdning på "Artificial Horizon", og tracklisten samt de remixende kunstnere kan ses nedenfor. Har man lyst til at erhverve sig pladen, foregår salget via U2's hjemmeside. Her kan man også få lov til at lytte til det første nummer på albummet.

U2 kommer som bekendt et smut forbi Danmark til august, hvor de giver to fuldstændigt udsolgte koncerter i Horsens. Var man ikke så heldig at få fingrene i en billet hertil, kan man slå et smut fobi biografen Kino 1-2-3 i Thisted, hvor man kan se den særdeles roste koncertfilm "U23D". Her fremvises filmen indtil onsdag den 7. april. Derudover arbejder gruppen på opfølgeren til "No Line On The Horizon", der har arbejdstitlen "Songs Of Ascent", men endnu ikke en udgivelsesdato.

Trackliste for "Artificial Horizon":

'Elevation' (Influx Mix)
'Fast Cars' (Jacknife Lee Mix)
'Get On Your Boots' (Fish Out Of Water Mix)
'Vertigo' (Trent Reznor Remix)
'Magnificent' (Falke Radio Mix)
'I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight' (Live U2360 Remix)
'Beautiful Day' (David Holmes Remix)
'Staring At The Sun' (Monster Truck Remix)
'Happiness Is A Warm Gun' (Danny Saber Mix)
'Get On Yer Boots' (Justice Remix)
'City Of Blinding Lights' (Hot Chip 2006 Remix)
'If God Will Send His Angels' (Grand Jury Mix)
'Staring At The Sun' (Brothers In Rhythm Ambient Mix)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA