x

Times New Viking kommer til Danmark

Times New Viking kommer til Danmark

For et halvt år siden spillede Ohio-trioen Times New Viking på Reeperbahn Festivalen i Hamburg, og her var GAFFA-anmelderen Simon Christensen på pletten. Han gav koncerten 4 stjerner og fremhævede bandets dybde og skramlende energi som bandets dyd – og sluttede sin anmeldelse med at fortælle, at Times New Viking ikke kom til Danmark i denne omgang. Og det gjorde de heller ikke, men det gør de nu! 

Gruppen består af Adam Elliott, Beth Murphy og Jared Phillips og blev dannet i 2004, da de tre kunstskolestuderende spontant besluttede at danne et band. Kun en af de tre, Elliott, havde spillet musik før – og det i beskedent omfang – så han tog sig af trommerne. De to ikke-musikere kastede sig over henholdsvis keyboard og guitar. Som en naturlig konsekvens af deres utrænede fingre var der støj og larm på programmet – noget, de lige siden har kultiveret.
Den 25. marts, klokken 20.30, er det Loppen i København, der skal lægge scene til koncerten med Times New Viking. Seks dage senere er gruppen hovednavn til et Præ Pop-Revo-event, hvor også det nye Århus-band Shocking White og en række Pop Revo dj's skal underholde. Det er den 31. marts klokken 20.30.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA