x

Simon Kvamm og Peter Sommer laver album

Simon Kvamm og Peter Sommer laver album

Nephew-forsanger Simon Kvamm er ved at lave et album med sin ven, den tidligere Superjeg- og nu solosanger fra Skanderborg, Peter Sommer. Albummet har været undervejs længe, og siden de to optrådte som gæstesolister for hinanden på Skanderborg Festival i 2008, har der gået rygter om et fællesalbum.

Efter stilhed fra den front i noget tid har Ekstra-Bladet nu fundet pålidelige kilder i musikbranchen, som bekræfter, at albummet er på vej og bliver fulgt op med en turné. De to østjyske sangskrivere har tidligere skrevet nummeret "Alle Har En Fortid" i fællesskab, ligesom Nephew har spillet Sommers Skanderborg-hyldest "8-6-6-0" med komponisten selv som gæstevokalist.

Peter Sommer, som slog igennem i duoen Superjeg, er netop kommet hjem efter en mindre Danmarksturné med sit faste backingband Tiggerne, men sidst han udgav et album, var tilbage i 2008, da han udsendte "Til Rotterne, Til Kragerne, Til Hundene".

Simon Kvamm og Nephew har været på en stortopslået Denmark/Danmark-turné med ti store jobs i marts måned over hele landet, men har også brugt 2010 i studiet med at indspille det danske fodboldslandshold officielle slagsang til VM i fodbold til sommer. Den har fået titlen "The Danish Way To Rock".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA