x

Punk, rock og electro på Pavilion Junior

Punk, rock og electro på Pavilion Junior

Hele denne uge er nye danske navne til Pavilion Junior blevet offentliggjort. Nu, hvor en omgang elektronisk, rock og punk føjes til scenens line-up, matcher alsidigheden på den lille scene næsten alsidigheden på selve festivalen.

Det første af de tre navne er det drømmende techno-projekt Eim Ick. Eim Ick er lig den unge Nick Kold Eriksen, der bebor sit helt eget soniske, minimalt møblerede rum. Om Nicks demo-cd skrev GAFFAs hr. Hansen: "Jeg kan sagtens se ham lave nogle flotte ting, hvis han får lidt mere styr på sine overgange og måske varierer sit udtryk lidt mere," og gav demoen 4 stjerner.

Nummer to på listen er Iceage, der spiller nihilistisk, skrattende, lo-fi postpunk og klinger, som var de tre danske gymnasiedrenge vokset op på den amerikanske vestkyst blandt punkere, skatere og ringvrag. Drengene er knap myndige, men har allerede varmet op for åndsbeslægtede navne som Health, Wavves og Cola Freaks. Musikalsk ligger de et sted i nærheden af Wire og DNA.

Og så er der Kandy Kolored Tangerine, der serverer melodisk psych-rock af den formørkede slags. Det unge band er med i KarriereKanonen, og kan også opleves på Templet i Lyngby fredag den 9. april, hvor en ny runde af KarriereKanonen løber af stablen. Kandy Kolored Tangerine debut "The Perfect Swell", der udkom sidste år fik fire stjerner, og fine ord med på vejen af GAFFAs Simon Christensen, der kaldte albummet en dejligt støjende, anderledes rockdebut.

Det sidste band der offentliggøres i dag er Night Fever, der spiller hardcorepunk iført heavy metal. Night Fever er et melodiøst hardcorepunkband med humor, vrede og desperat energi i blodbanen.

Der offentliggøres flere navne, fra det øvrige Norden, til Pavilion Junior inden længe – blandt andet når festivalen offentliggør musikplakaten den 15. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA