x

Anchorless signer med PonyRec

Anchorless signer med PonyRec

Anchorless holder fokus på den stærke og særegne melodi tilsat simple, guitarbårne sangstrukturer, der stilmæssigt spænder over rock, pop, indie og punk. Sådan beskrives det nye bands stil i en pressemeddelelse fra selskabet PonyRec, der kan fortælle, at bandet, der indeholder medlemmer fra en række danske bands, er på vej med en debutplade.

Bandet er måske nyt, men medlemmerne er alle habile musikere, kendt fra den alternative danske musikscene. Anchorless tæller nemlig folk fra The Fashion, Lack, Rising, Gravy, Trust, Little Jimmy Reeves og The River Phoenix.

Nu har de skrevet kontrakt med det lille københavnske selskab PonyRec, og tilslutter sig dermed folk som Alcoholic Faith Mission og Lily Electric. Signingen udmønter sig i første omgang i en ep, der skal udkomme på arbejdernes internationale kampdag, 1. maj. Debut-ep'en er af den selvbetitlede slags og vil være at finde på 12" vinyl og som gratis download fra gruppens MySpace og PonyRecs hjemmeside.

Pladeudgivelsen fejres med en Europa-tour, der blandt andet indeholder opvarmningsjobs for Kashmir og det amerikanske indierockband Black Heart Procession. Anchorless besøger både Tjekkiet, Tyskland, Østrig, Luxemburg og Frankrig, og touren sluttes med bandets første koncert i Danmark nogensinde, på Drone i København d. 13. maj.

Live datoer:
30. april - Antje Øklesund, Berlin
1. maj - MayDay Festival, Prag
2. maj - Rhiz, Wien
3. maj - Emil, Zittau

5. maj - Grüner Jäger, Hamburg
6. maj - Gleis 22, Münster
7. maj - AZ Conni, Dresden
8. maj - Food For Your Senses, Wiltz
9. maj - La Malterie, Lille

11. maj - Franz Club, Berlin
13. maj - Drone, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA