x

Guns N’ Roses-guitarist skrider

Guns N’ Roses-guitarist skrider

I de seneste fire år har guitaristen Buckethead været en del af det tommeltriller-projekt, der går under navnet Guns N’ Roses, men nu er det slut. For guitaristen, der har sit navn, fordi han altid optræder med en KFC-spand på hovedet og i øvrigt kun udtaler sig via en hånddukke, har fået nok af at vente på, at sanger Axl Rose beslutter sig for at udsende det evigt udskudte album ”Chinese Democracy”, der nu har været på tegnebrættet i syv år.

Buckethead har bedre ting at give sig til end at vente på Axl, og derfor kan man til sommer erhverve sig hele tre album med den excentriske guitarist. Først udsendes to soloalbum ”Population Overdrive” og ”Cuckoo Clocks Of Hell”. Og derefter er det debutalbummet med gruppen Bucket Of Bernie Brains, der også tæller Primus-frontmanden Les Claypool, tangentspilleren Bernie Worell og den nuværende Guns N’ Roses-trommeslager Brain.

Axl Rose og Guns N’ Roses er sat til at spille på Rock In Rio-festivalen i Portugal den 30 maj.

I øvrigt kan det nævnes, at Buckethead også kan opleves på ”Ringenes Herre”-stjernen Viggo Mortensens seneste album "Pandemoniumfromamerica".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA