x

Figurines udgiver ep

Figurines udgiver ep

I december blev det afsløret, at der ville være et nyt album fra Figurines i butikkerne i 2010, og nu er datoen sat til engang i september, men så længe behøver fans heldigvis ikke vente på nyt fra gruppen. Der kommer nemlig en fem numre lang ep med titlen "Lucky To Love" allerede i næste måned.

På den kommende udgivelse kan man stifte bekendtskab med to numre fra den kommende plade, det ene dog i en alternativ version. Herudover finder vi to covernumre, samt et hidtil uudgivet nummer, der blev til overs fra indspilningen af "When The Deer Wore Blue" fra 2007. Tracklisten ser ud som følger:

"Lucky To Love" er den første single fra det endnu unavngivne nye album fra Figurines. Bandet beskriver i en pressemeddelelse albummet som mere udadvendt, og singlen skulle være et godt eksempel. Forsanger Christian Hjelm er citeret således: "Den lyder enkel (singlen "Lucky To Love", red.), men er kompleks. En del af de andre sange på albummet er mere grandiose end denne, mens andre er mere rockede og andre igen er mere udknaldede."

"Drag The Mood" er den tidligere uudgivne sang fra "When The Deers Wore Blue", og hvordan den kan lyde, vides ikke.

"Television Time" er et af covernumrene, og er oprindeligt skrevet af The Mopeds. Den er optaget i juli 2009, og blev udgivet på pladeselskabet Crunchy Frogs fødselsdagscompilation-album.

"Poughkeepsie" er en alternativ version af et nummer med samme navn, der også vil være at finde på Figurines kommende album.

"New Orleans Instrumental No. 1" er oprindeligt skrevet af R.E.M., og Figurines lavede deres version af denne i 2007. Dette nummer er tidligere udgivet på "Stereogum Presents: Drive XV - A Tribute To Automatic For The People". 

Ep'en udkommer digitalt mandag den 3. maj, og er i fysisk salg fra mandag 10. maj. Udover en cd-version kommer ep'en også på 12" semi-transparant mørkegrøn vinyl, dog kun i 500 eksemplarer. Der er endnu ikke sat en mere specifik udgivelsesdato på det kommende studiealbum.

Til gengæld kan man opleve Figurines live på Pop Revo Festival i Århus lørdag den 1. maj, hvor bandet vil fremføre albummet "Skeleton" i sin helhed. De har desuden varslet, at titelnummeret vil få urpremiere til koncerten.

Billetter til Pop Revo Festival kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA