x

The Wall rammer Europa til marts

The Wall rammer Europa til marts

Den tidligere Pink Floyd-bassist og sangskriver, Roger Waters, afslørede i april, at han planlægger at genopføre albummet "The Wall" i sin helhed til 35 amerikanske koncerter senere i år. Nu fortæller han til Billboard, at han tager showet med til Europa i marts 2011.

Pink Floyd udsendte "The Wall" i 1979, men den kommende turné fejrer 30 års jubilæet for bandets turné, hvor de fremførte pladen i sin helhed til 31 koncerter i Los Angeles, New York, London og Dortmund. Siden er pladen kun blevet spillet live fra start til slut i 1990, hvor Waters opførte den sammen med en række gæster for at fejre Berlin-murens fald.

Men nu skal materialet altså støves af og fremføres, mens kæmpestore dukker danser på scenen og en 70 meter bred og 10 meter høj mur væltes som afslutning. Waters siger til Billboard, at de kommende koncerter vil ligge tættere på de oprindelige shows, end genopførslen i 1990. Men fordi teknologien har udviklet sig, så vil showet blive mere imponerende denne gang.

Waters fortæller desuden, at "The Wall"-turnéen rammer Europa i marts 2011, og her er der planlagt 57 koncerter. Det vides dog endnu ikke, hvilke lande og byer der vil få mulighed for at præsentere musikken fra det klassiske album til næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA