x

Cavalera Conspiracy udgiver nyt album

Cavalera Conspiracy udgiver nyt album

Det er kun to år siden, at brødrene Max og Iggor 'Sådan staver jeg mit navn nu' Cavalera udsendte deres debutalbum som Cavalera Conspiracy. Albummet fik titlen "Inflikted", og trods flotte anmeldelser ikke blev nogen videre kommerciel succes, med mindre end 50.000 albums solgt i USA siden udgivelsen. Det lader dog ikke til at have skræmt dem, for nu er der varslet en opfølger engang til vinter, og muligvis et remix-album denne sommer.

Studiealbummet har endnu ikke fået en titel, eller en konkret udgivelsesdato, men Blabbermouth.net kan dog berette, at co-produceren er den samme som sidst, nemlig Logan Mader (tidligere guitarist i Machine Head og Soulfly). De to brødre er netop blevet færdige med selve indspilningen, og nu skal Logan Mader lige have mixet herligheden, så pladen kan blive færdig. Iggor Cavalera har til Blabbermouth udtalt sig om arbejdsprocessen og muligheden for et remix-album:

"Max har så travlt med Soulfly, og Mixhell (Iggors electronica-duo, der også inkluderer hans kone - red.) optager det meste af min og min kone Laimas tid, så når vi finder noget fritid, laver vi Cavalera. Jeg tror, det er derfor, jeg virkelig nyder at gøre det. Der er ikke det pres, der ligger i at være i et band, der sidder og vente på at få et koncertjob. [...] Vi har nogle idéer, måske vil vi lave et remix-album af [Cavalera Conspiracys debut-cd, "Inflikted"], og få folk som Justice og Soulwax - endda nogle dub-kunstnere, som min bror kan lide - til at remixe hele albummet. Men det er bare en idé. Der er ikke bekræftet noget endnu. Men Max og jeg taler om at lave endnu et album i fremtiden, men der er ikke noget pres. Der er ikke nogen fra pladeselskabet eller agenter, der prøver at presse os til at få det gjort så hurtigt som muligt.

Der blev hentet en ny bassist ind til indspilningerne denne gang, da Joe Duplantier (der lagde bas-linierne på "Inflikted") var travlt optaget med sit andet band, det franske progressive dødsmetal-band Gojira, der også var midt i indspilninger til et nyt album. I stedet har Cavalera Conspiracy rekrutteret Johny Chow (aka John Mark Bechtel; Fireball Ministry, Souls Of We, My Ruin). Soulflys Marc Rizzo skulle dog stå bag guitaren på dette album også.

Vi bringer naturligvis nyt, så snart der er sat titel og udgivelsesdato på det nye album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA