x

Arcade Fire udgiver single

Arcade Fire udgiver single

Hen over weekenden har der hersket en del forvirring på grund af den kommende Arcade Fire-single. Først fremgik det af en fanblog, at Arcade Fire i toppen af deres hjemmeside i ganske få minutter havde skrevet "Arcade Fire Presents The Suburbs". Nu er der bare et gabende tomrum, hvor der før stod "The Suburbs".

Pitchfork spekulerede derfor ligesom mange andre over, om titlen refererer til den film, som Spike Jonze angiveligt har planer om at lave sammen med Arcade Fire. Om hele episoden er opstået på grund af en kommunikationsfejl, eller om det snarere har været hensigten at skabe en masse omtale, er det i hvert fald lykkedes.

Og nu er det så blevet bekræftet, at Arcade Fire har sendt deres kommende single i trykken. Oplysninger om titel findes der ikke nogen af lige nu, men det bliver en vinyludgivelse ifølge det postkort, bandet har lagt op på hjemmesiden.

Det canadiske band har tidligere oplyst, at de arbejder på et nyt album, der skulle komme i løbet af sommeren i år. Arcade Fire har desuden en række sommerkoncerter på programmet og kommer i den forbindelse til Skandinavien omkring samme tid som Roskilde Festival. Der kunne altså være grund til optimisme og et lille håb om, at Arcade Fire bliver tilføjet festivalen her på falderebet, så det danske publikum kan få en smagsprøve på det ny materiale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA