x

Shu-bi-dua højeste nyhed på hitlisten

Shu-bi-dua højeste nyhed på hitlisten

Fredag morgen er traditionen tro lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske hitlister, og for tredje uge topper Kim Larsen og hans seneste album "Mine Damer Og Herrer" albumhitlisten.

En anden gammel kending, Shu-bi-dua, er højeste nyhed på listen. De går ind på en andenplads med bokssættet "1-9" med genudgivelsen af deres første ni albums, oprindeligt udgivet i perioden 1973-1982, og nu remasterede og tilsat bonusnumre.

Vi finder yderligere to nyheder i top 10, nemlig Band Of Horses og deres "Infinite Arms", som går ind som nummer 4, og endnu nogle oldies but goodies, Rolling Stones, der går ind som nummer 5 med genudgivelsen af deres klassiske 1972-album "Exile On Main Street", også remasteret og forsynet med bonusnumre.

Længere nede ad hitlisten finder vi flere nye plader. Johnny Logan går ind som nummer 12 med "Nature Of Love", Pretty Maids er nye som nummer 14 med deres usædvanlig velanmeldte "Pandemonium", Faithless går ind på en 17.-plads med "The Dance", LCD Soundsystem er nye som nummer 21 med "This Is Happening", og endelig går Black Keys og deres "Brothers" ind som nummer 37 på denne uges top 40.

Top 40 rummer også et par re-entries, nemlig David Guetta og hans "One Love" på plads nummer 25, Spot-aktuelle Turboweekend med deres over et år gamle "Ghost Of A Chance" på plads nummer 34 og endelig, på en 39.-plads, ligeledes Spot-aktuelle Melissa Horn og hendes "Säg Ingenting Till Mig".

Track-hitlisten toppes igen i denne uge af Stromae og "Alors On Danse". Nyhederne på denne uges trackliste finder vi langt nede ad listen, nemlig Muse og deres "Twilight"-filmsang "Neutron Star Collision" på en plads nummer 31, Sys Bjerre og hendes nye single "Alle Mine Veninder" på en 32.-plads og endelig, på en 38.-plads, Louise Dubiel og hendes "Forpulet Perfekt".

Track-hitlisten byder også på et par re-entries, nemlig på plads nummer 26 B.O.B.'s "Nothin' On You" og på en 39.-plads Jonathan Johansson, der også kunne opleves på Spot i weekeden, med hans "Aldrig Ensam".

Se hele ugens hitliste på Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA