x

The Residents vender tilbage i efteråret

The Residents vender tilbage i efteråret

Efter i mange år fuldstændig at have forbigået vores lille land, når de har været på turné, har de maskerede amerikanere bestemt sig for, at de danske fans ikke længere skal gå sultne i seng. Det er netop blevet offentliggjort, at The Residents for anden gang i år går på scenen herhjemme, denne gang i hovestaden til november.

For en god måneds tid siden, var avantgarde-musikerne på scenen i det århusianske spillested Voxhall, hvor de blandede musik fra deres 40 album store bagkatalog, og frembragte "det ene surrealistiske mareridt efter det andet", som GAFFAs anmelder Ras Bolding udtrykte det i sin fem-stjernede anmeldelse. Han skrev også:

"Hos The Residents ophøjes det skæve, det atonale til et eget formsprog, og netop fordi gruppen taler et musikalsk sprog, som ikke mange andre for alvor har dyrket, så virkede The Residents på ingen måde forældede på scenen i Voxhall, og, hånden på hjertet, der er vel næppe mange rockbands med 40 år på bagen, der i ramme alvor kan bryste sig af det. The Residents åbnede dadaistiske døre til sindets afkroge og formåede virkelig at vise skønheden i det groteske, i det aparte, i det sælsomme, og lad os nu aldrig glemme, kære læser, at det er den slags, der gør livet større."

Koncerten finder sted i Store Vega, København, tirsdag den 9. november klokken 20.00. Billetter kan købes fra i morgen, tirsdag den 1. juni klokken 10.00 via GAFFA Live, og kommer til at koste 250 kroner + gebyr.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA