x

Superchunk laver nyt album

Superchunk laver nyt album

Den amerikanske by Chapel Hill, North Carolina har givet os navne som Ben Folds Five, Archers Of Loaf, Squirrel Nut Zippers, James Taylor, Southern Culture On the Skids, Polvo og ikke mindst Superchunk, der siden 1989 har givet os otte plader med den fineste powerpop. Efter ni års udgivelsespause er bandet nu ved at være klar med album nummer ni, der udsendes til september.

Bandet kunne i slutningen af maj opleves på Primavera Sound-festivalen i Barcelona, hvor de blandt andet spillede deres debutsinglen "Slack Motherfucker" samt "Precision Auto", hvor de fik hjælp af Tim Harrington fra Les Savy Fav. Men de spillede også nye sange som "Digging For Something" og "Learned To Surf", der dukker op på det kommende album.

Albummet er produceret af Scott Solter, der har produceret en stribe plader for The Mountain Goats, og den gruppe leverer via frontmand John Darnielle også vokalassistance til pladen.

Albummet "Majesty Shredding" udkommer 14. september, og det sker naturligvis på Merge (Arcade Fire, Spoon, She & Him), som bandmedlemmerne Mac McCaughan og Laura Ballance i 1989 dannede for at kunne udgive deres første singler.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA