x

Fællessang i Det Hvide Hus

Fællessang i Det Hvide Hus

I går aftes blev Paul McCartney tildelt den yderst prestigefyldte Gershwin-pris for sit bidrag til populærmusik gennem sin lange karriere ved en ceremoni i Det Hvide Hus. Overrækkelsen blev markeret af optrædener fra stjerner som Stevie Wonder, Elvis Costello, Dave Grohl og Jack White, og til sidst var der en noget speciel optræden, da Paul McCartney opførte det legendariske hit "Hey Jude".

Der var dømt fællessang af den mest prominente skuffe, for store dele af salen gik på scenen for at brøle med under den afsluttende "Na-na-na-naaah"-del, heriblandt præsident Barack Obama himself. McCartney sang selv for, men også Dave Grohl, Jack White, Elvis Costello og endog komikeren Seinfeld råbte ind i mikrofonerne.

Klippet er heldigvis smidt på YouTube, så resten af verden kan få lov til at se en af vores største og mest magtfulde statsmænd synge Beatles. Hele prisoverrækkelsen bliver, som vi før har nævnt, sendt på amerikansk tv, men om det også kommer på den danske sendeflade vides ikke. Nedenfor kan man se både den herlige fællessang, samt selve overrækkelsen af Gershwin-prisen, der blev foretaget af Barack Obama.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA