x

Lambchop kommer til Koncerthuset

Lambchop kommer til Koncerthuset

Sidst Lambchop gæstede Danmark var i november 2008, og to år senere vender de nu tilbage for at give koncert i DRs Koncerthus. Ved sidste koncert lå fokus på bandets seneste album "OH (Ohio)", men denne gang går gruppen lidt anderledes til værks.

Bandet er nemlig på en turné, hvor de spiller albummet "Is A Woman" i sin helhed, og det vil de også gøre, når kommer forbi København til efteråret. Albummet udkom i 2002 som en efterfølger til bandets gennembrudsudgivelse "Nixon". Albummet markerede samtidig en overgang til en mere simpel lyd, end den man fandt på tidligere udgivelser.

Da "Is A Woman" udkom skrev GAFFAs Finn P. Madsen om pladen:

"For elskere af det underfundige Nashville-ensemble Lambchop, der havde ventet en gentagelse af den meget fine forgænger "Nixon" og dens blanding af americana og en sagte iørefaldende tresser-soul, kan deres nye og syvende udspil "Is A Woman" forekomme som en skuffelse. [...] "Is A Woman" er musikalsk en tilbagevenden til den tilbagelænede og nærmest selvudslettende stil, som deres to første udgivelser "I Hope You're Sitting Down/Jack´s Tulips" og "How I Quiet Smoking" bar præg af. [...] "Is A Woman" besidder en atmosfære og skønhed, der skal ledes længe efter, hvis man blot giver albummet tid til at vokse sig stort".

Albummet modtog dengang fem stjerner, og der var også roser til den inkluderede ep "Is A Bonus", som det forventes Lambchop også ville spille sangene fra til den kommende koncert. Derudover kan man jo håbe, at der til ekstranumrene bliver tid til at dykke lidt ned i det store bagkatalog, som gruppen efterhånden har fået opbygget sig.

Lambchop spiller "Is A Woman" i DR Koncerthuset, Studie 2 den 27. november. Billetsalget til koncerten starter fredag 11. juni, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA