x

Ozzy skriver klumme om sundhed

Ozzy skriver klumme om sundhed

I går kunne GAFFA bringe en artikel omkring den karismatiske heavy metal-sanger Ozzy Osbourne, der mente, at han var et medicinsk mirakel som skulle have sin krop udstillet på museum efter sin død. For den aldrende stjerne har haft så farlig en livsstil i godt 40 år, at det er utroligt, han stadig er i live.

Derfor blev sangeren meget overrasket, da avisen "The Sunday Times" tilbød ham at få sin egen klumme, der skal give læserne gode råd omkring sundhed. "Jeg troede virkelig de tog pis på mig", fortæller 61-årige Ozzy avisen til avisen. "Men jo mere jeg tænkte over det, jo mere mening gav det. Jeg har set tusinde af læger i mit liv, og brugt over 1 million pund på dem. Nogle gange tror jeg sgu, at jeg ved mere om at være læge, end en læge gør".

Under navnet Dr. Ozzy skal metalikonet besvare læserspørgsmål hver uge og give gode råd ud fra sin egne erfaringer: "Der er alle de ting som jeg har overlevet i min karriere som rock n' roll sanger. Jeg har overlevet et fly, der er styrtet ned i min tourbus, mens jeg sov i den, jeg har fået en positiv hiv-test, som var en fejl. Jeg har fået konstateret Parkinsons syge, hvor det viste sig at være en sjælden gentisk lidelse i stedet for, og jeg har fået rabies- vaccinationer, dengang jeg bed hovedet af en flagermus. Jeg har endda været indlagt på et sindssygehospital engang. 'Mastuberer De, hr. Osbourne', spurgte de mig, og jeg svarede, "Jeg er her på grund af mit hoved, ikke min pik".

I 2003 forulykkede Ozzy på en firehjulet motorcykel og kom meget slemt til skade. Sangeren afslører, at han faktisk døde to gange, mens han var i et kunstig koma, og i dag har flere skruer og bolte i sig end "en IKEA-pakke". Ved denne lejlighed langer Ozzy ud efter det amerikanske sundhedsvæsen og manglende sundhedsforsikring. 

En af de råd som Ozzy vil give sine læsere er, at gå til lægen regelmæssigt for at blive undersøgt. "Min far tog aldrig til lægen. Han hadede læger, og da han endelig kom derhen, var han fuldstændigt ædt op af kræft og kunne ikke hjælpes mere. Jeg selv er hypokonder. Jeg har endda selv diagnosticeret mine indbildte lidelser via Google....eller min assistent hjalp mig, fordi jeg er ikke nogen haj til computere", afslører den karismatiske sanger.

"Men det er vigtigt, at folk går til lægen", fortsætter stjernen. "Jeg bliver selv tjekket regelmæssigt for prostatakræft. Andre fyre spørger mig, hvordan det foregår, og jeg svarer, hvordan tror du? Det starter med en gummihandske, og slutter med at din stemme stiger 10 oktaver!".

Du kan læse hele det stærkt underholdende interview hos Times Online.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA