x

Obie Trice til Rust

Obie Trice til Rust

Hører man til dem, der har siddet og ventet utålmodigt på den Detroit-residerende rapper Obie Trices tredje udspil, der i første omgang var sat til at udkomme i sommeren 2008, er der gode nyheder. Selvom der stadig ikke er sat en udgivelsesdato på opfølgeren til "Second Round's On Me", så er der nok en god sandsynlighed for, at man kan få sig et sniglyt snart - han har nemlig annonceret sin ankomst til den danske hovedstad i juli.

Det kommende studiealbum har fået titlen "Bottom's Up", i tråd med de druk-relaterede albumtitler, og skulle have gæsteoptrædener fra kammeraten Eminem, hvem han i høj grad skylder sin nuværende succes, beats fra Dr. Dre, og et udvalg af producere, både kendte og knap så kendte. Det er sat til at udkomme i løbet af 2010, så mon ikke Trice har tænkt sig at prøvekøre et par af de nye tracks, når han gæster Rust. Da han sidst var pladeaktuel i 2006, var GAFFAs Christian Grubert bestemt ikke imponeret, og hæftede sig især ved det tvivlsomme træk at lade Eminem tage sig af det meste af produktionen og hele mixingen. Det blev kun til to stjerner, men med frisk assistance i producer-stolen kunne man jo håbe på et kvalitativt løft i denne ombæring.

Koncerten løber af stablen fredag den 9. juli klokken 23.55 i Rust, København. Billetterne kan erhverves for den beskedne pris af 80 kroner, og kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA