x

FM Belfast gæster Lille Vega

FM Belfast gæster Lille Vega

Sommeren har været, og bliver fortsat en travl affære med hensyn til koncerter med FM Belfast, og det både hos nære og fjerne naboer på det europæiske kontinent, men den talrige danske fanskare bliver bestemt ikke overset af den grund. Allerede i februar kunne vi her på siden glæde kommende Roskilde-gængere med nyheden, at FM Belfast gæster årets udgave, og tidligere i dag er der sikkert mange århusianske fans, der blev glade for at høre, at gruppen slår et smut forbi Århus Festuge i spillestedet Voxhall, for at gentage sidste måneds fem-stjernede succes på Spot Festival under selvsamme tag.

Nu får sjællændere der ikke har indløst billet til Roskilde Festival altså også mulighed for at opleve FM Belfast i aktion, når de giver koncert i Lille Vega. Skulle man være i tvivl om deres talent for at underholde et publikum, kan man læse GAFFAs Marta Sørensens anmeldelse fra Spot Festival, der udover de fem stjerner også gav gruppen følgende kommentar med på vejen:

"Men fuck, hvor er der bare intet som helst opgivende ved FM Belfast på scenen. De vælter ind som små ulovlige piller, klar til at bruge alle midler for at gejle publikum op til så mange svedige og provokerende klimaks som muligt. Inden for de første fem minutter går de to mandlige forsangere ned i knæ til deres egen vanvittige falset, stroboskoplysene sættes på, og den bebrillede percussionist trasker frem til scenekanten med sin koklokke og befaler folk at feste. "You're not alone," lover FM Belfast, mens disko-attituden pumpes op, electro-beatsene bliver tykkere, og enhver mistanke om klinisk tristesse fejes af banen i et voldsomt opsving af multifarvet elektronisk pop."

Lille Vega, København, får besøg af FM Belfast onsdag den 1. september klokken 21.00. Billetter kan købes i forsalg til 130 kroner fra i morgen, tirsdag den 22. juni klokken 10.00, via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA