x

Beach House til Vega med musik og film

Beach House til Vega med musik og film

I februar besøgte den amerikanske duo Beach House Loppen til en udsolgt, velanmeldt koncert, og i næste uge kan man finde dem på Pavilion-scenen på Roskilde Festival. Og nu siger de så alle gode gange tre ved at annoncere en koncert i København i november.

Fredag den 12. november indtager Beach House nemlig Store Vega som en del af liveprogrammet for den store dokumentarfilmfestival CPH:DOX. Aftenen vil byde på et helt særligt show, som foruden en livekoncert også vil præsentere en filmisk udgave af de to musikeres særegne, afdæmpede, stemningsfulde og ja, ganske filmiske univers og deres seneste album "Teen Dream", der udkom i januar 2010 - til fremragende anmeldelser, blandt andet fem stjerner i GAFFA.

Beach House består af fransk-fødte Victoria Legrand og amerikanske Alex Scally, der har udsendt de tre  anmelderroste album "Beach House" (2006), "Devotion" (2008) og som nævnt senest "Teen Dream" (2010). Og med tre koncerter i Danmark på et år synes interessen for dem i Danmark at være støt stigende.

Beach House vil optræde på CPH:DOX i forbindelse med et festivalprogram med såkaldte visuelle albums, en genre der forsøger at skabe en hybrid mellem musik-albummet og filmen.

CPH:DOX 2010 løber af stablen fra den 4.-14. november og byder på mere end 200 film, masser af anderledes events, gallaarrangementer, fester, seminarer og koncerter.

Billetsalget til Beach House-koncerten begynder 25. juni klokken 10 via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA