x

Paramore i storform i Norge

Paramore i storform i Norge

Den norske Hove Festival åbnede i går, og på programmet finder man ikke overraskende en del af de samme navne, som man kan opleve senere på ugen på Roskilde Festival. Et af dem er Paramore, der i følge anmelderen hos Dagbladet "triumferede på Hove-festivalen".

Bandet med 21-årige Hayley Williams i front spillede i følge den norske avis det bedste fra deres tre plader, og der går specielt roser ud til frontfiguren, der på scenen tager " fuld kommando over publikum, spytter på scenegulvet og poserer som en durkdreven heavy metal-sanger med største selvfølgelighed".

Anmelderen er specielt imponeret over bandets evne til at fjerne enhver afstand mellem dem og publikum, hvilket afslutningsvis blev gjort helt bogstaveligt, da en norsk pige blev hevet på scenen, så hun kunne synge den sidste sang sammen med Williams.

Paramore kan opleves på Roskilde Festival torsdag klokken 18:00 på Arena, og i den forbindelse tager GAFFA.tv en snak med bandet, som man efterfølgende vil kunne se på Roskilde Daily.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA