x

Film om Joaquin Phoenix som rapper får premiere

Film om Joaquin Phoenix som rapper får premiere

Den amerikanske filmstjerne Joaquin Phoenix stoppede filmkarrieren i et år efter sin bror River Phoenix' død, men vendte tilbage og havde roller i film som "Gladiator" og "Walk The Line". Men i 2008 stoppede han endnu engang karrieren, denne gang for at genopfinde sig som rapper, og den transformation dokumenteres i en film, der har premiere til september.

Det er Phoenix' svoger, skuespilleren Casey Affleck, der står bag filmen "I'm Still Here: The Lost Year Of Joaquin Phoenix", som skulle være en ærlig og til tider chokerende beskrivelse af stjernens forsøg på at få sat gang i en rapkarriere.

Phoenix har endnu ikke udsendt et album, men både han og folkene omkring ham insisterer på, at dette ikke er en såkaldt "mockumentary", men derimod en rigtig dokumentar, og ifølge MTV har folk tæt på Phoenix, inklusive Sean 'Diddy' Combs, hørt hans musik.

Eamonn Bowles fra Magnolia Films siger til MTV, at filmen indeholder "ekstrem opførsel", men at filmen vil overraske folk på forskellige måder. Lidt mere direkte vendinger blev brugt i Los Angeles Times, der tidligere på året kunne fortælle, at filmen "indeholder mere mandlig frontal nøgenhed end man finder i visse bøssepornofilm", og at der er en scene i filmen, hvor en person efter et skænderi skider på en sovende Phoenix.

Filmen har amerikansk premiere 6. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA