x

50 Cent sætter album i bero

50 Cent sætter album i bero

50 Cent har været på turné siden udgivelsen af albummet "Before I Self Destruct", og i samme periode har han arbejdet på sange til et album, som han har omtalt som "Black Magic". Men til Rolling Stone siger han nu, at han er i tvivl om, hvorvidt han skal udsende det.

Tanken var, at rapperen på sit næste album ville lade sig inspirere af rock og dance, men efter at være hjemvendt til USA har piben fået en anden lyd. Fiddy har nemlig modtaget en masse beats og tracks fra forskellige producere, og de passer ikke til den lyd, han ellers har arbejdet med.

"Jeg har skrevet et album, der hedder 'Black Magic', men jeg er ikke sikker på, at det bliver mit næste album. 'Black Magic' havde en anderledes stil, en anderledes vibe. Jeg legede med forskellige sangstrukturer, musik fra forskellige genrer som rockmusik. Jeg lavede nogle ting, der var lidt dance-inspirerede, tempoet var højere. Jeg legede bare med en masse ting. Men siden jeg er kommet tilbage til America, er jeg begyndt at skifte forskellige ting, der ikke helt passer til det koncept".

Sådan siger 50 Cent til den brasilianske udgave af Rolling Stone Magazine, hvor han samtidig siger, at nogle af sangene godt kunne komme ud, når han har udsendt et album, der er mere i den klassiske 50 Cent-stil. Men ganske som Eminems "Relapse 2" får det samlede album formodentlig lov til at blive i skuffen i noget tid endnu.

Det vides dog ikke, hvornår Fiddy vil udsende den mere traditionelle opfølger til "Before I Self Destruct".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA