x

Kylie synger med Hurts

Kylie synger med Hurts

Den populære duo Hurts slog deres navn fast herhjemme tidligere på året med singlen "Wonderful Life", og nu er debutalbummet "Happiness" ved at være på trapperne. Det kommer udover hittet til lidt overraskende også at indeholde en duet med australske Kylie Minogue.

I et interview med NME fortæller frontmand Theo Hutchcraft at samarbejdet kom i stand, fordi gruppen syntes, der manglede noget på pladen:

"Vi færdiggjorde albummet for et par uger siden, men det føltes ikke komplet. Vi havde skrevet et album, der primært handlede om kvinder, som føltes fortabt uden en kvindes frelse".

Duoen skrev derfor sangen "Devotion", der handler om utroskab, og da de to medlemmer altid har været forelsket i Kylie, mandede de sig op og spurgte, om hun ville medvirke på sangen. Resultatet blev ifølge Hutchcraft "den magiske, manglende ingrediens", som de savnede til albummet, der handler om kærlighed, tab og glæde.

Bandet udsender albummet "Happiness" i England 6. september, men der har været snak om, at det vil blive udsendt tidligere i Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA