x

Ed Harcourt Til Lille Vega

Ed Harcourt Til Lille Vega

Der var masser af roser til Ed Harcourts seneste udspil, Lustre, der blandt andet fik fem stjerner i nærværende medie af Erik Barkmand, der skrev:

"Take your head out of the clouds, you carefree vagabonds!" lyder opfordringen i Haywired. Men Lustre er ikke kun romantisk piano, soul-blæsere og velmente visdomsord. Numre som A Secret Society og Heart Of A Wolf viser en mere kantet side af Harcourt, den sidste med pistolsamples og Tom Waits-klaver. Alle facetter af talentet luftes på Lustre, der er et modent singer-songwriter-album i særklasse."

Siden Ed Harcourt i 2006 udgav sit seneste fuldlængde album The Beautiful Lie, er han blevet gift og har fået en datter. Begge pryder albumcoveret og hans kone, der tidlige var frontkvinde i The Langly Sisters, synger kor på albummet, mens datteren er omdrejningspunkt for flere af numrene

Nu får fans af Harcourt mulighed for at se om den nye tilværelse som ægtemand giver sig til udtryk i bedre evner som performer, når manden den 3. november gæster Lille Vega med netop de meget roste sange fra Lustre i bagagen.

Billetsalget til koncerten starter i morgen torsdag den 12. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA