x

Christine Milton ny vært på MTV

Christine Milton ny vært på MTV

Musikprogrammet Transistor vender tilbage til MTV til september, og denne gang bliver det med en ny kvindelig vært som makker til Rock Hard Power Spray-sangeren Mattias Hundebøll.

Det er Christine Milton, der er ny i MTV-sammenhæng, men bestemt ikke ny på tv-skærmen. Sangerinden kom frem i 2002 som deltager i programmet "Popstars" og har sidenhen også gjort sig som vært til MGP.

Men hun er nu nok stadig bedst kendt for singlen "Superstar", der toppede den danske singlehitliste i 2003, og senere blev et internationalt hit for Jamelia. Sangen findes på debutalbummet "Friday" fra 2004, og tidligere på året var Milton igen aktuel, denne gang med singlen "Leave You Now".

Nu debuterer Christine Milton så som VJ på MTV, hvor hun overtager jobbet fra Christine Roloff og fremover skal danne par med Mattias Hundebøll i programmet Transistor. Første udgave af programmet kan ses på MTV 6. september, hvor den nye vært vil fokusere på pop og elektro, mens Mattias som altid vil tage sig af det mere rockede.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA