Nyhed

Klub Geyser Festival på Bryggen

For tredje gang er morgendagens singer-songwriter-stjerner i fokus på den københavnske tre-dages festival. Islandske Hjaltalín er hovednavn.

Kulturhuset på Islands Brygge lægger i september hus til Klub Geyser Festivalen. Det er tredje gang, at denne festival præsenterer det københavnske musikpublikum for de nyeste skud på singer-songwriter-stammen. Blandt andet har kunstnere som Teitur, Hannah Schneider, Mouritz/Hørslev-Projektet, Vildnis, The Broken Beats, Chimes and Bells, Fastpoholmen (S) og Kaya Bremnes (N) været på plakaten de seneste år.

Visionen for Klub Geyser er at præsentere nye talenter, oversete navne og etablerede bands og solister inden for singer-songwriter-genren - med afstikkere til blandt andet folkrock, americana og indiepop. Dette års festival lægger i år særligt fokus på morgendagens stjerner, og programmet er således sammensat flere udenlandske kunstnere end tidligere, men naturligvis også en bred vifte af danske upcoming kunstnere. Festivalen entrerer i år med islandske Hjaltalín (billedet) som hovednavn. De lancerede i mandags deres andet album "Terminal", og i kølvandet på denne udgivelse er en større Europa-turné planlagt, hvilket altså kommer Klub Geyser-publikummet til gode.

Festivalen afvikles torsdag 9/9, fredag 10/9 og lørdag 11/9 i Kulturhuset Islands Brygge.


Entré: 90 kr. (45 kr. med studiekort). Partout-armbånd: 175 kr. /100 kr. med studiekort). Billetsalg ved indgangen.

Torsdag 9. Sep. kl. 20.30 (døre kl. 20.00)

1. I Love Birds (N)
2. Viktor Kingo (FÆR)
3. Penny Police
4. C'est tout Martine
+ special guest


Fredag 10. sep. kl. 20.30 (døre kl. 20.00)

1. My Cloudberry Mission
2. Simone Alexander (AUS)
3. Klein (DE)
4. Ida Gaard
5. Hjaltalín (ISL)
+ special guest Loray French (US)

Lørdag 11. sep. kl. 20.30 (døre kl. 20.00)


1. Mikkel Petterson
2. Forgotten Fields on Fire
3. Jacob Speake
4. Dreamjockey
5. One-Eyed Mule
6. Il Tempo Gigante

Mere info om festivalen på: www.myspace/com/klubgeyser

ANNONCE