x

Klaxons fortæller om Surfing The Void

Klaxons fortæller om Surfing The Void

Klaxons er i dag aktuelle med debutopfølgeren, Surfing The Void, og ifølge guitarist Simon Taylor-Davis, har det ikke været nogen kedelig proces:

- Det har været helt åndssvagt sjovt. En både morsom, spændende og meget lærerig proces. Jeg er meget stolt af resultatet. Jeg lyttede lige til pladen i går aftes, og jeg bliver stadig helt spændt af at høre sangene. Jeg er virkelig glad for det album, og jeg håber, andre også kan lide den. Jeg føler mig som en knægt igen, når jeg lytter til det. Et af vores mål med denne her plade, har være at få folk op at køre ved hjælp af musikken og at præsentere dem for vores mærkelige musikalske verden.

Hvordan har det været at indspille med Ross Robinson? Han arbejder jo normalt med lidt hårdere bands end jer...

- For os har det mest handlet om at arbejde med nogen, der har inspireret os, og nogen vi virkelig følte, vi kunne lære noget af, og vi har fået en posefuld gode oplevelser med i bagagen efter at have arbejdet med ham. Han har virkelig fået os til at yder vores bedste. Han er et fantastisk menneske; fuld af positivitet og ungdommelig energi. Han har gjort meget ud af at få os op at køre, så vi har givet os 100 procent.

Læs hele interviewet her.

Klaxons kan opleves i Amager Bio 27. november. Billetsalget er i gang via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA