x

Marie Frank spiller release-show til Århus Festuge

Marie Frank spiller release-show til Århus Festuge

Marie Frank udgiver sig femte album, der har fået titlen Pop Your Wheeze, mandag den 6. september, men allerede fredagen inden, kan man få en forsmag på, hvad albummet kommer til at byde på, når Marie Frank holder release-show på Bispetorv i Århus. Her spiller hun sammen med sit band det meste af den nye plade live, og bagefter er der mulighed for at få signeret cd'er og lp'er.

Sidst vi hørte noget til Marie Frank var tilbage i 2005, hvor hun udgav Where The Wind Turns The Skin To Leather, der fik fem stjerner og følgende ord med på vejen af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen:

"Tonen på albummet er silkeblød, og der er bestemt ikke tale om, at Marie Frank er gået rock'n'roll, selvom ørkenrocken slår igennem på It Can't Get Any Worse, og der flere steder åbenbarer sig lidt spidst guitarspil. Men det er i de mest intime stunder, at Marie Frank gør den største forskel. Hun er direkte rørende i All Fall Down og på den lille skinnende perle Spot On The Moon. På dette indfølte stadie kan kun Tina Dickow og Annette Bjergfeldt være med herhjemme, når vi befinder os i en international lydklang. […] Ganske enkelt smukt."

Pop Your Wheeze er skrevet og indspillet i et nært samarbejde med Anders Pedersen, Nikolaj Heyman og Peter Dombernowsky der de sidste par år har gjort sig bemærkede som The Desoto Caucus, ikke mindst i en række koncerter under Århus festuge med blandt andre CV Jørgensen. Ifølge Marie Franks egen beskrivelse er der med pladen tale om en "indie-country-synthesizer-pop".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA