x

Guns N' Roses stoppede show på grund af flaskekast

Guns N' Roses stoppede show på grund af flaskekast

Tirsdag i denne uge var der meldinger fra festivalerne i henholdsvis Leeds og Reading om utilfredshed med Axl Rose og co. Axl Rose havde i forbindelse med Guns N' Roses' optrædender på de to festivaler brokket sig over forkortede sæt, fordi bandet selv var kommet for sent i gang.

Nu er den gal igen. Selv om Guns N' Roses i lang tid har haft for vane at teste publikums tålmodighed til deres koncerter, fik det onsdag aften bægeret til at flyde over på O2 i Dublin. Nærmest bogstavelig talt. Bandet kom ifølge entertainment.ie en time og ti minutter for sent på scenen, som resulterede i en meget udadvendt utilfredshed fra publikum side.

I en video på Youtube kan man se, hvorledes publikum buh'er ad bandet, idet de går i gang med "Welcome To The Jungle". Bandet starter nummeret, men må stoppe efter kort tid på grund af flere utilfredse fans, der har kastet flasker mod frontmanden, som efterfølgende ytrede følgende til publikum:

"Okay her er aftalen: En flaske mere og vi tager hjem. Det er op til jer. Vi vil gerne blive. Vil I gerne have at vi bliver? Vil vil gerne sige, at vi vil have det sjovt. Hvis I ikke vil have det sjovt, er alt I skal gøre at lade os vide det. Det vil ikke være et problem, og vi vil være af sted."

Bandet spillede herefter tre numre, før de forlod scenen, og en ansat ved O2 var nødtvunget til at undskylde overfor publikum og bede dem om at tage den med ro. Guns N' Roses kom tilbage på scenen og spillede en stribe numre for de resterende publikummer, men der blev buh'et kraftigt under hele showet.

Se selv videoen her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA