x

Medina giver koncerter i december

Medina giver koncerter i december

Den 27-årige dansk-chilenske sangerinde Medina har haft et travlt 2010, der både har budt på koncert i X-factors finaleshow, på Grøn Koncert, Skanderborg Festival og i Tivoli. I alt har hun i fællesskab med sit live-band Gypsies overstået 42 koncerter hen over sommeren.

Støvet fra årets Grøn Koncert og Skanderborg har kun lige lagt sig, men det afholder nu ikke Danmarks pop-diva fra at afholde audiens i København og Århus i december. To shows i electro-poppens tegn, hvor sangerinden, der netop har budt resten af verden "velkommen til Medina" med sin internationale debut, åbner op for sit hitkatalog. Det er sammen med backingbandet Gypsies og koncerterne er den 9. og 11. december på henholdsvis Train og Store Vega.

I juli udsendte Medina sin internationale debut "Welcome To Medina" i Tyskland, Schweiz og Østrig, og allerede nu er flere aftaler i andre dele af verden på vej. Albummet indeholder fire engelske oversættelser af de danske hitsingler "Kun For Mig", "Velkommen til Medina", "Ensom" og "Vi To" samt syv spritnye sange.

Albummet skal følge op på den succes, Medina allerede har sikret sig med sin første internationale single "You & I". Sangen er blevet spillet på radiostationer og klubber overalt i Europa, og alene i Tyskland har sangen solgt over 110.000 eksemplarer. Medians sats på den internationale scene virker altså umiddelbart som et af de klogere af slagsen.

Hvad næste år bringer for Medina vides endnu ikke præcist, men målet er efter sigende at følge op på "Velkommen til Medina" ved at udsende nyt materiale på dansk. Indtil da har både århusianere og københavnere fornøjelsen af at opleve hende og det erfarne hip-hop band Gypsies fyre op under henholdsvis Train og Vega.

Koncerten i Århus finder sted på Train torsdag den 9. december kl. 20.00. Forsalg via GAFFA Live

Koncerten i København finder sted på Vega, lørdag den 11. december kl. 20.00. Forsalg via Vega.dk, Billetlugen og i alle Fona-butikker.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA