x

Thomas Baz afholder koncert på Rust

Thomas Baz afholder koncert på Rust

I morgen aften, torsdag den 9. september, afholder Rust arrangementet "Rust Goes Folk", som på aftenen blandt andet vil byde på koncerter med folk-pop musikeren Thomas Baz, der vil blive suppleret af sit backing-band The Bayou Four, ligesom de to bands Dear Deadbeat og Valdemar Have også vil optræde.

GAFFA har sommeren over fulgt Thomas Baz og Prins Nitrams turné i Kina og Australien på GAFFA TV, hvor de to musikere løbende sendte opdateringer fra deres udskejelser. De to musikere startede deres turné på verdensudstillingen EXPO 2010 i Shanghai, og de sluttede deres række af koncerter i Melbourne, Australien.

Efter at have rejst Australien tyndt, og besøgt både øde såvel som urban områder, er Thomas Baz vendt tilbage til Danmark, som i følge en pressemeddelelse er "med en fornyet kærlighed og dedikation til sangskrivningens inderste."

Thomas Baz arbejder for øjeblikket på materiale til sit debutalbum, der til efteråret skal indspilles og produceres i samarbejde med Tomas Borgström (Forest & Crispian). Musikken bliver beskrevet som en blanding af Lee Hazlewood, Leonard Cohen og Roy Orbison, og på scenen bliver Thomas Baz som sagt bakket op af bandet The Bayou Four, der besår af rejsekammeraten Prins Nitram, Mads Wæhrens, Quim Frandsen og Toke Frello.

Billetter til koncerter på Rust 9. september kan købes i døren og på følgende link.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA