x

Nordstrøm på turné

Nordstrøm på turné

I august udgav den danske elektroduo Nordstrøm alias Lars Malm (sang, keyboard, programmering) og Troels Holdt (keyboard, programmering, kor) deres tredje album, "Alt På Plads". Et album, som de har udgivet på eget selskab, Nordrec, og som gav dem ganske pæne anmeldelser. Nu er de så klar til at følge albummet op med en mindre Danmarksturné, der bringer dem til følgende byer:

02. oktober: Late Night Lørdag, Nørrebro Teater, København
16. oktober: Train, Århus
06. november: Vega, København
12. november: Gimle, Roskilde
 
I begyndelsen af oktober slipper Nordstrøm i øvrigt den tredje single fra "Alt På Plads". Det er sangen "Respirator", der også åbner albummet.

GAFFAs anmelder Anders Bøgh tildelte "Alt På Plads" fire stjerner og skrev blandt andet følgende om det:

"...med ingen deciderede fejlskud er Nordstrøms tredje album bestemt et lyt værd. Der er ikke meget, der har ændret sig i forhold til de tidligere udgivelser, men udtrykket er måske blevet en anelse mere kontant og skarpt."

Nordstrøm debuterede i 2006 med albummet "Dagdrømmer", hvorfra singlen "Berlin" blev et kæmpehit. I 2008 fulgte de udgivelsen op med "Endnu Én", hvorfra titelnummeret igen blev et stort hit, og det samme gjaldt for "Januar" fra begyndelsen af 2010. En sang, som også er inkluderet på "Alt På Plads". Gruppens to første album kom på den danske afdeling af det multinationale selskab EMI, men denne gang har de som nævnt udgivet på eget selskab.

Billetter til de kommende koncerter kan købes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA