x

Yoko Ono fejrer John Lennon på Island

Yoko Ono fejrer John Lennon på Island

I den forgange weekend spillede Yoko Ono Plastic Ono Band to koncerter i Orpheum Theater i Los Angeles, hvor bandet havde inviteret en lang række celebre gæster til at medvirke i festlighederne. Koncerterne var begyndelsen på en ugelang marking af John Lennons kommende 70 års fødselsdag, der på dagen vil blive markeret på dagen med en ceremoni og en koncert.

John Lennon blev myrdet 8. december 1980, så han blev altså kun fyrre år. Men havde han overlevet, kunne han være fyldt 70 lørdag 9. oktober, og det vil blive markeret af enken Yoko Ono på øen Videy udenfor Reykjavik med tændingen af skulpturen Imagine Peace Tower, der vil stå tændt indtil 8. december.

Ono markerer samme aften fødselsdagen med en koncert i Reykjavik sammen med Plastic Ono Band, der i den nuværende version består af Ono og sønnen Sean Lennon samt Cornelius og Yuka Honda fra Cibo Matto. Til koncerterne i Los Angeles medvirkede blandt andet Perry Farrell, Iggy Pop, Lady Gaga, RZA; Thurston Moore og skuespillerne Joseph Gordon-Levitt og Vincent Gallo, men det er nok tvivlsomt om de også dukker op til koncerten på Island.

GAFFA vil være til stede til både lystændingsceremonien og koncerten, så hold øje med GAFFA.dk i weekenden for dækningen af begivenhederne på Island.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA