Nyhed

Rasmus Seebach vinder MTV-pris

Med næsten halvdelen af alle stemmerne fra MTVs seere vinder Rasmus Seebach "Best Danish Act" og går videre i konkurrencen om at blive "Best European Act" til MTV European Music Awards

Rasmus Seebach er i MTV-regi gået hen og er blevet en af Danmarks største succeser i nyere tid. Med hit-singlerne "Engel", "Glad Igen" og "Natteravn" har Seebach høstet en god portion priser, og nu kan han tilføje endnu en til samlingen. Rasmus Seebach har nemlig vundet prisen i kategorien "Best Danish Act" til MTVs European Music Awards.

Seebach selv udtaler:

"Jeg er utroligt beæret og stolt over at have vundet denne pris. For mig er det ekstra dejligt, at det er publikum der har bestemt, at det var mig der skulle have prisen. Det er publikum der betyder noget, og det er dem jeg laver musikken til. Derfor vil jeg gerne takke Danmarks bedste fans, og MTV for at bakke mig op helt fra starten af."


Konkurrenterne i kategorien "Best Danish Act" var: Alphabeat, Burhan G, Turboweekend og sidste års vinder Medina.

Rasmus Seebach modtager prisen for "Best Danish Act" til MTV European Music Awards Pre-Party onsdag den 3. november i Øksnehallen, hvor Medina, Burhan G, Alphabeat og Turboweekend samt en special guest vil optræde.

ANNONCE