x

Amalie udgiver debut

Amalie udgiver debut

"I Mine Sko" er titlen på den tidligere Paradise-Hotel deltager Amalies debutalbum. Amalie har været en af de mest omtalte personer i det danske mediebillede i 2010 med sin deltagelse i diverse konkurrencer, talkshows, morgenshows og portræt-programmer, og hun udgiver nu også et album.

Amalie sprang allerede ud som pop-kunstner med nummeret "Du & Jeg" i juni, og hun har netop fulgt singlen op med "Sæt Hænderne På Mig". Singlerne har samlet set haft over en million hits på YouTube.

Debutsinglen "Du & Jeg" var efter udgivelsen en af de mest sete videoer på YouTube, med over 118.000 visninger af Amalies optræden i Go' Morgen Danmark, inden for de første 24 timer.

Derudover er Amalie aktuel med soloprogrammet "Amalies Verden" på TV3, hvor man over seks programmer følger Amalie Josephine Kejser Szigethys musikkarriere og hendes forhold til sin mor, Charlotte Lytton Kejser.

Desuden medvirker Amalie over efteråret i "Fangerne På Fortet", "Til Middag Hos..." og i "Sunny Beach", der alle vises på TV3, ligesom hun har medvirket i talkshowet "Aloha" med Casper Christensen.

Amalie har været særdeles aktiv i det første halvår af 2010, hvor hun har givet over 100 koncerter rundt i landet. Hør om det de mange koncerter giver afkast på pladen, når "I Mine Sko" udkommer den 1. november - hvor man desuden vil kunne møde Amalie i Fona, Frederiksberg Centret fra kl. 16:00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA