Nyhed

Darwin Deez til Danmark

Amerikaneren spiller til november i Lille Vega til den danske lancering af Tommy Hilfigers Loud-parfume

Darwin Deez udsendte tidligere på året sit debutalbum, hvorfra specielt de fængende singler "Constellations" og "Radar Detector" skabte opmærksomhed omkring amerikaneren, der nu er klar til at spille sin første danske koncert til en aften, hvor der er masser af musik på programmet.

Koncerten finder sted 12. november og er en del af den danske lancering af Tommy Hilfiger-duften Loud. Her kan man også opleve Detroit-dj'en Lauren Flax, der har turneret med Fischerspooner og udsendt singlen "You've Changed" med Sia på vokal, og også den amerikanske dj-duo Classixx er på programmet sammen med danske The Asteroid Galaxy Tour og de danske dj-navne Fredski og Dan M.

I en pressemeddelelse udtaler Tommy Hilfiger:


"Jeg glæder mig meget til at præsentere Hilfiger Denim Loud i København. Hilfiger Demin Loud er et enestående musik-event, som giver det musikelskende crowd i København mulighed for at leve sig ind i den rock'n'roll livsstil, der er kernen i mit brand".

Tommy Hilfiger grundlagde sit firmaet i 1984, og han har altid været meget synlig i forbindelse med sine brands. Eksempelvis medvirkede han i serien "The Cut", hvor 16 unge konkurrerede om et job som designer i firmaet, og han kommer også til København i forbindelse med lanceringen.

Siden sin start har Hilfiger Denim Loud været præsenteret i en række europæiske storbyer blandt andet Amsterdam, Berlin, Bruxelles og Milano, hvor navne som The Virgins, The Drums, Matt & Kim, Peaches, Major Lazer og The Ting Tings har været på programmet.


Sidstnævnte er blevet udvalgt til at repræsentere den nye duft med singlen "We're Not The Same", der lige nu kan downloades gratis på kampagnens webside.

Herhjemme sker lanceringen sammen med Darwin Deez, og billetter til arrangementet i Lille Vega 12. november kan købes hos Billetlugen.dk og i Tommy Hilfiger Store, Østergade 26, København K.

ANNONCE