Nyhed

Superspark samarbejder med Chief 1

Den århusianske rockgruppe har allieret sig med den erfarne producer, når debutalbummet skal i kassen

Den århusianske gruppe Superspark går senere på måneden i studiet med produceren Chief 1 for at indspille to sange, der er første spadestik til Supersparks debutalbum, som forventes ude i 2011.

Bandet har tidligere haft en del airplay på P4 og PopDK med nummeret "Smuk Symbiose", og gruppen havde æren af at varme op for den amerikanske gruppe Train, da de gæstede Århus-spillestedet af samme navn tidligere i år. Nu er det så Chief 1, der skal hjælpe de tre faste medlemmer i bandet med at realisere Supersparks debutalbum. Frontmand Martin Christensen udtaler om samarbejdet:

"Der er ingen tvivl om, at dette samarbejde bliver afgørende for vores musikalske fremtid. Allerede i vores indledende arbejde med Chief 1 har vi lært en masse om sangskrivning, og vi er blevet mere skarpe i vores udtryk. Vi laver pop uden pis, og Chief 1 har tonsvis af gange bevist, at han har et stærkt hitøre. Derfor synes vi, det er et ideelt makkerskab."


Superspark består af Martin Christensen, hans lillebror Thomas Christensen og deres barndomskammerat Kristian Nitzsch Kristensen. Det er disse tre herrer, som Chief 1 går i studiet med, og det er der, ifølge produceren selv, flere rigtig gode grunde til:

"Superspark har noget spændende, der ligger og bobler. Deres ærlighed og dedikation for bandets musik er en stor og inspirerende grund til samarbejdet. Jeg synes, vi er et godt match. Jeg pusher drengene til at yde deres ypperste og få sangene skrevet, så de kan stå alene og bare være ægte. Det bliver rigtig cool", siger Chief 1, der ser Superspark som et slags missing link på den danske musikscene netop nu:

"Jeg tror, vi kan ramme noget hen i retning af sounden fra The Script, One Republic og Matchbox 20, men bare på dansk. Superspark kan udfylde det hul i dansk musik, om man vil."


Hvordan det helt konkret kommer til at lyde, må vi høre engang i 2011. Du kan læse mere om Superspark og høre deres musik på superspark.dk.

ANNONCE