x

Multimusiker udgiver online julekalender

Multimusiker udgiver online julekalender

Det er jo den 1. december i dag, og derfor er der også flere offentliggørelser af julekalendere rundt i afkrogene af den danske musikscene. En tilføjelse hertil er Let Me Play Your Guitar-guitaristen Morten Blok, der har lavet en online-julekalender i helt klassisk forstand.

Her kan man få fat i en daglig dosis musik ved at hente en mp3 dagligt op til juleaften. Der vil hovedsagligt være tale om friskt materiale fra Bloks tre projekter Fireplay (ethnic/electro/experimental), M Blok (solo) og Krushload (electro/8-bit trash), men derudover har Morten Blok også arbejdet som producer for blandt andet elektro-hiphopperne Specktors og rockbandet Superdirt, ligesom han som nævnt spiller i freak-folkbandet Let Me Play Your Guitar, der har en enkelt ep i bagagen, ligesom de spillede på Spot Festival 2010 med en firstjernet GAFFA-anmeldelse til følge.

Nummeret "One Man Armies" er første gave man kan finde i Morten Bloks julekalender. Der vil overordnet være en solid genreblanding at finde bag lågerne på Bloks julekalender. Se julekalenderen på blokdub.com, og læs mere om Bloks musik eller Let Me Play Your Guitar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA