x

GAFFA december er på gaden

GAFFA december er på gaden

Så er årets tolvte GAFFA på gaden. 80 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

December måneds hovedhistorie gælder Robyn, som er aktuel med sit tredje "Body Talk"-album og dermed sit tredje album i år. Vi ser tilbage på Robyns helt forrygende år sammen med hovedpersonen.

Sujfan Stevens er tilbage med albummet "The Age Of Adz", som til en afveksling ikke har et overordnet koncept. Vi har talt med den den anmelderroste singer-songwriter, som blandt andet har kastet sig over ... Auto-Tune.

Annie Lennox og Nikolaj Nørlund er begge aktuelle med juleplader. Vi har talt med dem om den elskede og hadede højtid - og dens lige så lovpriste og fordømte musik.

Cee Lo Green er efter to plader med Gnarls Barkley tilbage som solist. Vi har mødt en tømmermandsramt, men veloplagt sanger i Amsterdam.

My Chemical Romance mener selv, deres publikum er unge fra 15 til 25, men de er samtidig fuldvoksne mænd. Vi har mødt dem i L.A.

Ruth Flowers er over 70 og formodentlig verdens ældste dj. Vi har talt med kvinden, der blev spottet af en talentspejder.

De små pladeselskaber lever og har det godt trods krise i branchen. I en ny serie sætter vi fokus på tre af dem - og begynder med Tambourhinoceros, kendt for udgivelser med andre Treefight For Sunlight, Kirsten & Marie og 4 Guys From The Future.

Året er ved at rinde ud, og dermed har GAFFAs skribenter traditionen tro kåret årets bedste albums - i år de 30 bedste udenlandske og 10 bedste danske. Læs, hvem det er.

Derudover kan du også møde I Blame Coco, Jatoma, 4 Guys From The Future, Pinkunoizu og mange andre, ligesom du kan læse om den "Klovn - The Movie"-aktuelle Iben Hjejles forhold til musik i vores serie "Finale".

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et stort portræt af og interview med de nu helt gendannede Take That i anledning af deres nye album, hvor også Robbie Williams er tilbage i folden. Du kan også læse en artikel om det store bokssæt Dansk Rock Historie og om genudgivelsen af Paul McCartney & Wings' klassiker "Band On The Run". Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med december-udgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA